Spåtind rittet 2024

Spåtind fjellridning arrangerer Spåtind rittet for voksne. Fjellrittet for turglade ryttere. Sosialt samvær på hesteryggen med gode venner. Deltagerne bor på Spåtind Fjellhotell og rir i Synnfjellet. Fra torsdag 25 juli til søndag 28 juli i uke 30.

Oppmøte på Spåtind og innsjekk i resepsjonen på hotellet fra kl. 16.00 torsdag.

Etter middag torsdag blir det en liten samling med informasjon. Fredag, lørdag og søndag er det ridning. Fjellridning i Synnfjellet, hel og halvdagsturer. Ridebaneundervisning og private ridetimer med egen instruktør for den som ønsker. Det er mulighet for yoga. Søndag serveres lunsj på hotellet ca kl. 13.30 før hjemreise.
Vi har forskjellige hester, som passer til ulike ryttere. Rasene du finner på rideleir er bla
islandshest, dølahester, kaldblods og tinkere. Trivelige fjellvante hester.

Pris kr 8600,- pr person dobbeltrom. Enkeltromstillegg kr. 330,- Forespørsler og bindende påmelding innen 1 juli 2024 sendes til booking@haagaard.no

Fotografering

Ved påmelding av deltager til ride aktiviteter med Stall Hågård på Spåtind Fjellridning, godkjenner du at Spåtind Fjellridning og våre samarbeidspartnere kan komme og fotografere eller filme deltagere under ridning. Dette gjelder alle våre ride tilbud i Spåtind Fjellridning
Bildene og video kan anvendes i vårt reklame- og markedsmateriell i ettertid, på både trykte og digitale, sosiale medier.

Påmelding og booking :
Online på Hågård sitt bookingsystem på mail: booking@haagaard.no
Se informasjon på www.haagaard.no og www.spatind.no og www.spatindfjellridning.no

Arrangør :
Hågård aktivitets og omsorgsgård

Stall Hågård