Spåtind rittet 2023

Stall Hågård arrangerer Spåtind rittet for voksne og eldre ungdommer. Fjellrittet for turglade ryttere.  Sosialt samvær på hesteryggen med gode venner. Deltagerne bor på Spåtind Fjellstue  i Synnfjellet og rir rundt i Synnfjellet hele uken. Fra søndag 13 august til torsdag 17 august i uke 33.

Oppmøte på Spåtind og innsjekk i resepsjonen på hotellet fra kl 17.00.

Det er frokost og middag på hotellet. Ryttere lager/ smører med seg egen lunsj ved frokost som de tar med seg ut i fjellet til lunsj.

Priser for hele uka kr 7990,-. Inkluderer rom med bad, alle måltider, samt tilgang til hotellets fasiliteter. Til deg som ikke har ferie den uken. Det er mulig å delta på deler av uken og enkelt dager. Forespørsler og bindende påmelding innen 1 mai sendes til booking@haagaard.no,

Fotografering

Ved påmelding av deltager til ride aktiviteter med Stall Hågård på Spåtind Fjellridning, godkjenner du at Spåtind Fjellridning og våre samarbeidspartnere kan komme og fotografere eller filme deltagere under ridning. Dette gjelder alle våre ride tilbud i Spåtind Fjellridning
Bildene og video kan anvendes i vårt reklame- og markedsmateriell i ettertid, på både trykte og digitale, sosiale medier.

Påmelding og booking :
Online på Hågård sitt bookingsystem på mail: booking@haagaard.no
Se informasjon på www.haagaard.no og www.spatind.no og www.spatindfjellridning.no

Arrangør :
Hågård aktivitets og omsorgsgård

Stall Hågård