Velkommen til ponnicamp med Stall Hågård på Spåtind fjellhotell

Ponnicamp tilbys til barn i alderen 3 – 10 år på Spåtind fjellhotell. Er du fra tre år og oppover, glad i hest, har en gryende hesteinteresse eller bare nysgjerrig på hest. Hestemoro for de yngste og kanskje de alle ivrigste små hesteelskerne. Dag tilbud for små ryttere med hest, stell og ridning. Spåtind fjellridning har med mange små og store ponnier til fjells. Flinke hestejenter er med deg hele dagen og gir deg mulighet til å oppleve ekte hesteglede. Ingen erfaring er nødvendig. Trygge trivelige heste aktiviteter for gode opplevelser og minner. Her kan hele familien delta.

 

Ponnicamp deltagerne møter i resepsjonen på fjellhotellet når de kommer. Litt informasjon og gjennom gang av dagen. Etterpå ordner vi alt til hestene slik at det blir klart for de å komme inn fra beite sitt. Disse aktivitetene er både morsomme og lærerike. Når vi er ferdige med alt som er fint for hesten, vil gjerne hestene ha litt stell og kos, vi pusser og steller ponniene, og det er det beste de vet
Kanskje vil hesten din at du skal pynte den litt med fletter ?

På slutten av dagen er det tid for ridning. Vi rir sammen og koser oss på hesteryggen med verdens beste hestevenn. Dette er skikkelig moro for den som elsker hest.

Vi gleder oss til å se deg på fjellet !

Barnet må ha med seg en voksen over 18 år hele dagen som kan leie og være med barnet.
Vi har ride hjelmer til utlån.

Øverst i skjemaet

Nederst i skjemaet

Arrangeres onsdager og fredager i fellesferien og i august frem til skolestart

Fra kl 11.00 – 13.00 alle dagene

 

Påmelding til ponnicamp gjøres ved å sende e-post til booking@haagaard.no.

Pris 700,– pr. barn. Betaling ved påmelding på vipps nr 714073. Påmelding senest to dager før