Hestehengere

Cheval Liberté Optimax F Pullmann V2, 2018 modell leies ut. OptiMax er en stor henger som ligger veldig godt på veien. Den har kapasitet til 4 hester.
Den er lys og fin med vinduer som gjør at hestene er lett å få inn. Det er luker på siden som kan åpnes slik at hesten kan ha ut hodet når en står og venter.
Hengeren har frontutlasting og bak utlasting. Baklem kan legges ned eller åpnes til siden. Låsbart salkammer med oppheng for 4 saler.

Flere store ventilasjonsvinduer med gitter som kan åpnes på begge sider av hengeren. 2 takluker.
Det er en rails på utsiden hvor en kan binde hester til hengeren. Priser: 1 dag: Kr 750,- Egenandel forsikring v/evt. skade: Kr 5000,- (kaskoforsikret) Depositum ved bestilling (betales tilbake etter endt leie): Kr 1000,- Depositum må betales ved reservasjon. Hengeren skal rengjøres innvendig og utvendig eller kan gjøres av utleier mot et tillegg i prisen.

Leietaker må skrive under på leiekontrakt. Leie betales før hengeren hentes. Gyldig førerkort klasse BE må fremvises.
Tillatt totalvekt: 3500 kg. Egenvekt: 1510 kg Nyttelast: 1990 kg. Utvendige mål: Bredde: 2.32 m. Høyde: 2.83 m. Lengde: 6.24 m. Flere detaljer: – Pullman 2 personbilfjæringssystem med spiralfjærer på vippearm med støtdempere for kjørekomfort. – Reservehjul – Kombi dør/rampe bak med heldekkende gummi og antiskli – 13 pols kontakt, ryggelys, tåkelys og innvendig belysning.

Det er kamera inne i hengeren og rygge kamera bak på hengeren. Det er video kamera skjerm inne i bilen hvor en kan se begge kamera på. Dette er inkludert i leieprisen. Det er også kost og møkk greip montert i sal rommet i hengeren. Vi har også en Brenderup henger til utleie. Vanlig henger for to hester. Denne er også med kamera. Kontakt Nina for priser. All bestilling skal skje skriftlig på mail