Gården

Gården har mange muligheter

Det er forskjellige dyr på gården: hester i alle størrelser, små føll om våren. Store katter og små kattunger Dyr og dyrestell er en viktig faktor. Stell, foring, kos med de forskjellige dyrene er noe mange trives godt med. Dyr og natur benyttes mye som terapi på gården.

Gården har stall for hester, ridebaner og ridetur muligheter i skog og mark med milevis med skogsbilveier.

Lekearenaer med trampoline, klatrestativ, husker. Badebasseng ute med varmt vann om sommeren.

Sætra i skogen har bålplass og egner seg til friluftsliv, kanopadling, naturopplevelser og skogsturer. Vi bruker utmark og skogen aktivt, siden gården ligger helt inntil skogen. Vi trener sosiale ferdigheter i naturlige omgivelser og i samhold med andre barn og voksen.

Gården bruker alle årstider med tilrettelagte aktiviteter. Ute trivsel og friluftsliv. Det er ridning hele året med hester. Både turer, dressur, sprang og terrengbane. Om våren er det mange nye dyr som blir født, både føll og kattunger, voronn med planting, hagearbeid, så i bed og dyrke grønnsaker. Sommer er det mange aktiviteter med god temperatur. Bading, fisking, fjellturer, sæterturer, lavo overnatting med bål kos. Kano padling og padleboard på vannet. Klatring og sykling. Høst er tid for jakt og fiske. Innhøsting av grønnsaker og kjøkken hage. Plukking av bær og turer i skog og mark. I vinterhalvåret tilrettelegges det for aking med kjelker, skiturer, alpinkjøring med slalom og snowboard. Skøyter og snøscooter kjøring.