Ridetilbud ved Spåtind Sportshotell og i Synnfjellet om sommeren

Hågård aktivitets og omsorgsgård ved Stall Hågård som til vanlig holder til på Biri Øverbygd tilbyr om sommeren turistridning i området Spåtind / Synnfjellet i samarbeid med Spåtind sportshotell som ligger ved Synnfjorden i Nordre Land kommune.

 

 

Alternativer :

To turer pr dag på ca 2 til 2,5 time. Første ridetur 10.00 og andre ridetur kl kl 16.00

Vi har snille koselige hester og trivelige tur guider som er med på alle turer sammen med deltagerne.

Vi har mulighet for å lage eget opplegg for grupper på tur, hvor gruppen kan få det de ønsker av lang/kort tur og type gangart ( skritt trav, tølt, gallopp). Vi tilbyr barne ridning, leieturer,
hel og halvdagsturer.

 

Praktisk informasjon :

 

Korona tiltak : Oppsatte smitte regimer og regler må følges av alle.
Deltageren må være friske og uten symptomer. Gjennomgang av dette ved ankomst.

 

2 – 2 1⁄2 TIMES TUR – formiddag og ettermiddag.
Ride turene går i skogsterreng og i fjellet. Hvor vi rir avhenger av vær og rideferdighetene til de som er med på tur. Aldersgrense 10 år (8 år for øvede. )

Hel og halvdag : Halvdag er rideturer på 3-4 timer og heldag 6 – 7 timer. På halv og heldagsturer ta med niste og drikke. Aldersgrense 12 år (10 år for øvede. )

 

ERFARING: Vi deler opp i grupper med øvede og uøvede ryttere enten når vi starter eller underveis. For å være med på øvet tur må man beherske trav og galopp.

UTSTYR: Bruk av ride hjelm og hansker er obligatorisk for alle. Du må ha med egne hansker. Ride hjelm kan du låne av oss eller ta med din egen. Hvis du skal låne av oss må du ha på deg ride hette under hjelmen. Det får du av oss. Anmoder om du tar med deg din egen hjelm. Fottøyet skal være over ankelhøyde, ha hæl og såle uten for dype mønster. Ha på klær etter vær.

OPPMØTE:  Spåtind sportshotell i Synnfjellet, Nord Torpa i Nordre Land Kommune. Alle skal møte 30 minutter før start utenfor resepsjonen på hotellet.
Turene starter og slutter ved hesteplassen nedenfor hotellet.

HESTER : Snille trivelige turhester. Islandshester, dølahest, fjording og tinkere. Shettis til barna.

 

GUIDER : Vi har trivelige turguider i forskjellige aldre som jobber med hest til daglig og som kan gi deg råd og veiledning.


OPPFØRSEL sammen med hestene: Rolig oppførsel, husk at hester er dyr og kan reagere ved brå bevegelser og uventet støy.

EGENERKLÆRING : Alle deltagere må skrive under på egenerklæring.

PÅMELDING: Bookinger starter fortløpende fra 1 mai. Senest to dager før innen kl 12.00 til de faste 2 timers turer, leieturer og barneridning. Senest 4 dager før for hel og halv dagsturer. Booking og påmelding på bookingskjema som ligger i resepsjonen på hotellet eller på mail til post@spatind.no. Se mer informasjon på www.spatind.no eller www.haagaard.no

 

Avbestilling må skje senest kl 10.00 to dager før turen skal arrangeres. Ved senere beskjed må beløpet for bestilt tur betales i sin helhet. Avmelding må skje ved å ringe 97665100

 

Stall Hågård
Eline og Nina Sand